Bedrijfscontinuering Evenhuis

Het is alweer 40 jaar geleden, dat Nanno Evenhuis is begonnen met het repareren van machines in het achterhuis van zijn vader. In 1976 hebben Nanno en Simmie het landbouwmechanisatiebedrijf
N. Evenhuis opgericht aan de Kapelweg in Giethoorn waar inmiddels 10 vakmensen, ieder op hun eigen gebied, voor u klaarstaan. Een bedrijf met een innovatief karakter dat zowel nationaal als internationaal in de land- en bosbouw actief is.

Om u ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn, krijgt Nanno Evenhuis een compagnon welke het bedrijf naar de toekomst toe zal voortzetten. Vanaf 1 augustus 2010 zal het bedrijf onder leiding van Nanno Evenhuis en Johan Mark de Boer onder de naam Mechanisatiebedrijf Evenhuis voortgezet worden.

Johan Mark de Boer 37 jaar, getrouwd heeft twee kinderen en is als boerenzoon opgegroeid in de landbouw. Hij heeft veel ervaring opgedaan als monteur in de landbouwmechanisatie techniek waarin hij jarenlang werkzaam was. Na het volgen van diverse HBO studies in de avonduren is hij gaan werken op een jachtwerf. Hij heeft daar een technische functie binnen het management.

Door intrede van deze nieuwe eigenaar zullen de taken binnen Mechanisatiebedrijf Evenhuis worden verdeeld.
Nanno Evenhuis zal zich volledig richten op technische werkzaamheden rond de werkplaats.
Johan Mark de Boer zal zich volledig richten op de verkoop en klanten relaties.

In de toekomst kunt u rekenen op twee enthousiaste integere ondernemers die samen met hun vakkundige medewerkers de onderneming Mechanisatiebedrijf Evenhuis zullen continueren. Wij hopen ook voor u zowel nu als in de toekomst klaar te mogen staan.

Met vriendelijke groet,

Nanno Evenhuis en Johan Mark de Boer